Etsi sivustolta

Länkipohjan kesätori

Tältä sivulta löydät myös Kesätori-lehden, kelaa alaspäin!

 

Ladyt Landella 12.7.2014

 

 

Maitotonkat ja heinäpaalit kuvastivat Lions Clubin kesätorilla maaseutuelämää. Ladyillä oli myös päällään monenlaisia maaseutuun kuuluvia vaatteita. Kahvion pitäjät olivat pukeutuneet mekkoon, essuun ja huiviin. Arvanmyyjiltä löytyi ihania puuvillamekkoja ja essuja, navettavaatteita ja kumisaappaita. He kaikki näyttivät oikeilta landelaisilta.

 

Tuula Laurila essuineen ja rekvisiittaan kuuluvine suonikohjuineen

 

Maitotonkkia hyödynnettiin niin kukkatelineinä, koristeina kuin arpakulhoinakin. Ladyt olivat

todella panostaneet toriinsa.

 

Ihanaa musiikkia lämpimän kesäisenä lauantai-päivänä soitettiin paljon. Musisoijat vuorottelivat, ensiksi soitti landekolmikko Antti Lähdesmäki, Timo Mäyrämäki ja Mikko Salkolahti. Heidän jälkeensä lavalle astui nuori musiikkitaiteilija, Elias. Hän soitti harmonikallaan monta tuttua ja vähän tuntemattomampaakin kappaletta. Elias soitti kolme kertaa torin aikana, aina eri kappaleita.

 

Timo, Antti ja Mikko

 


Elias

 

Eliaksen jälkeen Tuula Laurila lauloi kappaleen Ladyn torikirmaus Timon, Antin ja Mikon säestämänä. Sanatonta tulkintaa laulusta esitti Vuorelan Heidi.

 

Torin ajan oli käynnissä maaseutuaiheinen kilpailu: ”Tunnista viljelykasvit siemenestä.” Kuuteen minigrip-pussiin oli laitettu eri siemeniä ja ne piti tunnistaa. Kilpailu osoittautui haastavaksi ja vain neljä torivierasta tunnisti kaikki siemenet. Oikein vastanneiden kesken arvottiin voittaja, joka sai kuvassa näkyvän ensiapulaukun. Pusseista löytyi vehnää, rypsiä, ohraa, timoteitä, ruista ja kauraa.

 

Tuttuun tapaan torille oli kerääntynyt paljon väkeä viettämään aikaa. Kekseliäs teema sopi Längelmäelle kuin nenä päähän.

 

Loviisa Sirén

 

 

Kesän 2014 ensimmäinen kesätori lauantaina 31.5. klo 9-12!


Tervetuloa!


Lisää tietoa kesän muista toreista tulossa lähiaikoina!

Heinä-elokuun kesätorilehti