Kylätila

Etsi sivustolta

Ohjeita kylätilan varaajalle

Lue nämä ohjeet ennen varauksesi tekoa...

Varauskäytännöt

Kylätilan tiloja varataan tilan varauskalenterin kautta sen jälkeen, kun on rekisteröitynyt Kylätilan käyttäjäksi.

Varauskalenterin kautta voi tehdä yksittäisiä varauksia joko yhdelle tai useammalle Kylätilan osalle.

Varausmaksu on 20 € kerralta (maks. 8 h) ja se tulee maksaa 14 vrk:n sisällä varauksen tekemisestä Längelmäen Kehitys Ry:n tilille FI81 4511 0010 0048 06. Maksumuistutuksesta peritään 10 € lisämaksu.

Kylätilaa voi varata arkisin ja lauantaisin klo 8 - 21 välisenä aikana ja pyhäpäivinä klo 12 - 21 aikana. Pidempikestoiset varaukset ja jatkuvat varaukset tehdään erikseen Kylätilatoimikunnan kautta.

Varausmaksu

Varausmaksusta voi saada vapautuksen huolehtimalla muutamasta Kylätilan lauantaikahvituksesta (2/syksy + 2/kevät). Myös muista mahdollisista korvauskäytännöistä voi sopia Kylätilatoimikunnan kanssa.

Kylätilan pelisäännöt

Jotta Kylätila säilyy jatkossakin viihtyisänä kokoontumispaikkana, pitää  muistaa seuraavat asiat:

Varaajana vastaat siitä, että tilaisuutenne osallistujat tietävät miten toimia hätätilanteessa. Tutustukaa tilassa oleviin turvallisuusohjeisiin (poistumistiet ja alkusammutuskalusto).

Jätä Kylätila samaan (tai parempaan) kuntoon kuin se tullessasi oli -> Palauta kalusteet paikoilleen, kerää roskat ja pyyhi tarvittaessa lattiat. Tiskaa astiat ja siivoa keittiössä jälkesi. Kiikuta tarvittaessa roskapussi taloyhtiön takapihalla olevaan roskikseen. Siivousvälineet ja tarkemmat ohjeet löytyvät keittiöstä.

Taloyhtiössä tulee hiljaisuus klo 22. Kylätilan touhujen tulee hiljentyä hyvissä ajoin ennen tätä.
Tilaan varaajana vastaat siitä, että Kylätilan ovet lukitaan ja avain palautetaan sen säilytyspaikkaan tilaisuuden päätyttyä.