Längelmäelle perEriksson, Ketola ja Mikkola kartan äärellä vuosikokouksessa ustettu Längelmäen kehitys ry on lähtenyt määrätietoisesti kehittämään aluetta. Työn alla on isojakin kehittämishankkeita, mutta yksin niillä ei alueen kehittymistä saada pyörimään. Voimme saavuttaa isoja tuloksia vain, jos kaikki alueella asuvat ja toimivat tekevät omalta osaltaan pieniä päätöksiä, jotka tukevat alueen kehittymistä. Pienistä puroista syntyy iso virta, 'joka tuo tullessaan alueelle uusia asukkaita sekä liiketoimintaa ja sitä kautta turvaa nykyisiä palveluja ja työpaikkoja.


Yhdistyksen ensisijaisena tavoitteena on palvelujen säilyttäminen ja kehittäminen entisen Längelmäen kunnan alueella sekä toimia alueen asioiden eteenpäin vievänä organisaationa.

Kehittämisyhdistyksen tehtävänä on mm.

  • markkinoida Längelmäen aluetta sekä alentaa kynnystä rakentaa tai muuttaa alueelle
  • toteuttaa yhteistyössä alueen jo olemassa olevien toimijoiden kanssa kehittämisprojekteja
  • tiedottaa alueen tärkeistä asioista asukkaille, sekä muille toimijoille
  • tarjota kanava alueen ihmisille osallistua alueen kehittämiseen.

Yhdistyksellä on hallitus, jossa on 8 henkilöä. Talven ja kevään 2011 aikana hallitus on kokoontunut 1-2 viikon välein. Yhdiksen työskentelytapana on projektit.

Satamahankkeen lisäksi yhdistyksellä tällä hetkellä on vireillä Lämpövoimala- ja 9-tieltä 9-tielle hankkeet. Vuoden 2010 aikana

Jos olet kiinnostunut Längelmäen alueen kehittämisessä ja haluat olla mukana tekemässä töitä kanssamme, ota yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät Hallitus-sivulta. Voit myös lähettää meille viestin Ota yhteyttä-sivulla olevan lomakkeen kautta.

Satama-hanke

Kehitysyhdistyksen osalta hankkeesta vastaa Jarmo Pääkkönen.

Lämpövoimala-hanke

Kehitysyhdistyksen osalta hankkeesta vastaa Riku Aaltonen.

9-tieltä 9-tielle- hanke

Kehitysyhdistyksen osalta hankkeesta vastaa Lasse Mikkola.